Reviews

Familie Meiland

In de afgelopen 7 jaar hebben wij diverse keren, naar volle tevredenheid, gebruik gemaakt van Marja’s expertise v.w.b. begeleiding en advies tot aankoop.
Ze kent de streek en de franse gewoontes goed en het feit dat ze vloeiend frans en nederlands spreekt is onmisbaar bij dit soort belangrijke keuzes. Daarnaast hebben we privé veel gezelligheid beleefd met Marja en haar man Paul, onder het genot van een goed glas wijn 😉

De Meilandjes,
Chateau Marillaux

Familie Meiland

Van A…tot…Z

Marja nam ons nog net niet letterlijk maar wel figuurlijk mee aan de hand, tijdens en ook na de aankoop van ons vakantiehuisje. Of beter gezegd voor dat we 1 stap bij hun kantoor in Treignac hadden gezet, had ze ons al goed voorbereid, waar we op moesten letten en rekening mee moesten houden.

Tijdens onze zoektocht hebben we diverse makelaars bezocht en vele huisjes gezien, maar nergens was de klik zo goed als bij Marja de Moel. Ze was heel eerlijk: dit was het ,niet meer en niet minder! Maar ze begreep wel precies waar wij met ons gezin naar op zoek waren. En dankzij Marja ook hebben gevonden.
Een niet al te groot huisje met een geweldig uitzicht, in de Corrèze.
Ook mede dankzij Paul en zijn voortreffelijke beheersing van de Franse taal, verliep alles soepel. Zoals bij het afsluiten van een Franse bankrekening, verzekering en nutsbedrijven. Maar ook welke Doe-het-zelf winkels echt de moeite waard zijn.En toen we laatst nog ergens tegen aan liepen, stonden Marja en Paul gelijk weer voor ons klaar. Ook al waren ze toen zelf op vakantie.
Kortom wij zijn hun enorm dankbaar en raden hun dan ook echt aan….

( Ted, Paula, Paxton & Pearl)

Wij hebben er volop van genoten

Vandaag is het 1 jaar geleden dat wij met de hulp van jou en je man ons huis in Counil, Le Lonzac gekocht hebben.
Wij hebben er volop van genoten dit jaar met elkaar maar ook met. onze kinderen en kleinkinderen.
Wij kijken nog steeds met veel voldoening terug op jullie professionele bemiddeling. We hopen er nog lang van te kunnen genieten.

Marianne en Ad

Een vlotte overdracht

We wensen jullie beiden te bedanken voor de vlotte overdracht van het eigendom.
Jullie beschikbaarheid, raad en advies werden erg geapprecieerd.
De snelle regeling van verzekering, bank, electriciteit en de nuttige info waren zeer waardevol!
Alvast tot ergens deze zomer!

groeten uit België

Wat een fijne ervaring om met Marja op zoek te gaan naar een woning in de Limousin!

Een hele dag voor ons uitgetrokken om huizen te bezichtigen, ondertussen vertellend over de omgeving, de mensen en de gebruiken in Frankrijk.
Wij hadden al een voorkeur voor een woning en na het bezichtigen van nog diverse andere woningen hebben wij onze intuïtie gevolgd en zijn met volle overtuiging gegaan voor onze eerste voorkeur omdat we hier een heel goed gevoel bij hadden en het voldeed aan al onze wensen.
Het contact met Marja verliep vlekkeloos, de papierwinkel werd vlot en correct afgehandeld en op al onze vragen werd altijd direct gereageerd.
Ook Paul heeft zijn steentje bijgedragen gedurende het aankoopproces.
Doornemen van koopcontract en alle onderzoeksrapporten, uitleg bij de notaris , regelen van de eerste voorzieningen als openen van bankrekening, afsluiten opstalverzekering en aansluiting door nutsbedrijven, geregeld en ons ook nog nuttige tips en adressen gegeven.
Kortom, een geweldige begeleiding en vlotte afhandeling door beiden van huizenjacht tot sleuteloverdracht en zelfs daarna. Een warme aanbeveling voor diegenen die een huis willen kopen in de Limousin.
We kijken terug op een zeer positieve ervaring door het inschakelen van Marja. Onze dank hier voor.

Cecilia en Peter

Onze droom wens is in 2017 uitgekomen

Onze droom wens is in 2017 uitgekomen:

het kopen van een huis in Frankrijk. En dat mede dankzij de hulp van Marja en Paul. In april zijn wij samen met Marja 2 dagen op huizenjacht geweest. Zij wist precies wat voor een soort huizen wij leuk vonden. Wij hadden zelf een paar huizen uitgezocht en Marja ook. In totaal hebben wij 7 huizen bezichtigd in die 2 dagen.
Onze keuze is gevallen op het 1e huis dat wij bezocht hebben in de Creuse, uitgezocht door……Marja! Eind augustus hebben wij de sleutel gekregen van ons droomhuis, waar wij een nieuwe fase in ons leven gaan beginnen: Het runnen van een chambres d’hôtes.
Marja, hartelijk bedankt voor je deskundigheid, professionaliteit, vriendelijkheid, klantgerichtheid, behulpzaamheid en geduld.
Paul, hartelijk bedankt voor je hulp bij het regelen van een bankrekening, de elektriciteit, het water, de verzekering maar ook voor alle tips en informatie die je ons gegeven hebt.
Zoekt u een huis in de Limousin of omgeving? Dan bent u bij Marja en Paul aan het juiste adres!

Eric en Joyce