Aan- en verkoopbegeleiding in de Limousin

Wij, dat zijn Paul Veltman en Marja de Moel. Samen vormen we Vastengoed Frankrijk en hebben meer dan twintig jaar ervaring in de onroerendgoedmarkt in de Limousin, dat omvat de departementen de Creuse, Haute-Vienne en de Corrèze. Wij wonen in een groot stationsgebouw in Saint Denis des Murs, 20 km ten oosten van Limoges dat wij meer dan 30 jaar geleden kochten vanwege onze passie voor architectuur en industrieel erfgoed maar ook de charme van de streek.

Het is een puur gebied, met een adembenemende natuur en prachtige dorpjes. Het is een gebied op een dag rijden vanaf Nederland en België en niet onbelangrijk met goed betaalbare huizen.

Paul heeft een Franse moeder en is tweetalig. Hij kent de Franse cultuur en het Franse systeem door en door. Hij is zeer aimabel, maar tegelijk een uiterst scherp onderhandelaar. Paul is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en heeft een goed inzicht in de bouwkundige kwaliteiten van een pand. Hij kan ook adviseren bij mogelijke renovatie.

Marja is een rasechte Noord-Hollandse met hart voor de mensen en hart voor de Limousin. Zij speurt onvermoeibaar voor u naar de mooiste koopjes in de Limousin. Ze heeft een scherp oog voor de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. Misschien herkent u haar van het televisie programma château Marillaux voor verkoopbegeleiding van de familie Meiland.

Wij ontmoeten u graag in de Limousin!